Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen?

Wij houden van veelzijdige uitdagingen en in samenwerking komen tot een optimaal resultaat. Bekijk hier welke digitale oplossingen Scrollmate jou kan bieden!

Website

In een afstemmend proces ontwerpen en bouwen wij websites die aansluiten bij jouw wensen. Hierbij zorgen wij voor een prettige bezoekerservaring!

Webshop

Wij richten jouw website in met producten en productcategorieën. Zo creëren we een webshop waar jouw klanten snel vinden waar ze naar op zoek zijn.

Webapplicatie

Met meer maatwerk kunnen we voor jou ook een specifiek programma of software oplossing laten draaien op de browser.

Beheer en beveiliging

Graag ondersteunen wij met het hosten en onderhouden van jouw online omgeving. Daarnaast installeren wij hierbij beveiligingssoftware. 

Wordpress

Wij hebben al enkele jaren ervaring met WordPress, en dit is dan ook ons favoriete web content management system om mee te werken.

Logo en huisstijl

In meerdere fases ontwerpen wij een visuele identiteit die aansluit bij jouw doelgroep en wensen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij optimaliseren iedere pagina voor Google, zodat jij goed vindbaar wordt. We gebruiken de ideale zoekwoorden per pagina.

Procesautomatisering

Bepaalde processen of taken kunnen wij automatisch laten uitvoeren, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Er is meer mogelijk!

Staat er niet precies tussen waar je naar opzoek bent? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat er nog meer mogenlijk is.

Werkwijze

1

Kennismaking

We beginnen met een gesprek (1) waarbij we elkaar leren kennen en het project definiëren. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we intern hoe we jou het best kunnen helpen. Je ontvangt van ons een offerte en we hebben een gesprek (2) waarin wij het plan voorleggen en kijken hoe we nu verder gaan.
2

Website structuur

In deze fase bereiden we het bouwen van de website voor. We beginnen met een sitemap en maken wireframes; hierbij gebruiken we onze kennis en ervaring en nemen we al jouw wensen mee. We hebben een gesprek (3) om de structuur te bespreken. Hierna verwerken we jouw feedback en hebben we nog een kort gesprek (4) over de laatste details. We verwerken de laatste puntjes en ronden de fase af.
3

Website design

Met alle voorbereiding en kennis gaan we aan de slag met de vormgeving. We introduceren jouw huiskleuren, -stijl en logo. We bouwen de pagina’s op basis van de wireframes en vullen placeholder afbeeldingen en teksten in. Jouw website staat op een geheime locatie bij ons; hierdoor kun je je huidige website zo lang mogelijk online houden. Natuurlijk hebben we een gesprek (5) over de vormgeving. De feedback verwerken we en we hebben een volgend gesprek (6). Hierna verwerken we de laatste puntjes feedback.
4

Website ontwikkeling

Deze fase begint met een uitgebreid gesprek (7) waarbij we alle belangrijke instellingen doornemen van de webshop. Hier bespreken we zaken als verzending, betaling, mails en product categorieën. Zodra wij alles duidelijk hebben, gaan we de webshop ontwikkelen.
5

Afronding

Nu de website technisch in orde is, verhuizen we de website naar de juiste domeinnaam. Hier voeren we de laatste werkzaamheden uit, zoals de zoekmachine optimalisatie, laadtijd optimalisatie en de website beveiliging.
6

Oplevering

De website is helemaal voltooid. Dit moet gevierd worden! Je bent tijdens ons laatste gesprek (8) van harte welkom, waarbij we de website samen bekijken, je van ons een workshop krijgt over hoe om te gaan met de website en bespreken we het vervolg.


In 6 duidelijke stappen kom jij zorgeloos online.

NEEM CONTACT OP

Scrollmate staat altijd voor jou klaar!

Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.